Nie je známe kde bolo pivo uvarené. Na rodinnom včeľom majeri bolo naplnených tisíc fľašiek tohto chmeľového medového moku. V ponuke okrem piva je aj množstvo iných medových výrobkov. Pánovi Daliborovi Getllerovi, ktorý je pravdepodobne majiteľom tohto majeru bolo udelené osvedčenie od Slovenského zväzu včelárov na predaj výrobkov z medu a ich iných produktov. Na majeri je mini farma, kde možno vidieť rôzne zvieratká, ktoré potešia našich najmenších.
Medové pivo Chmeľové-Medové alkoholické pivo je vyrobené tradičnou metódou z chmeľu, sladu, dochutené medom. Prekvasené a odležané v našej pivnici má optimálnu teplotu. Nie je filtrované, pasterizované ani dopĺňané CO2, pretože inak by to nebolo kvalitné medové pivo.
Medové pivo Pšeničné -Medové alkoholické pšeničné pivo už v názve naznačuje, že uvarené zo pšenice a jeho lahodnú chuť dotvára veľká porcia medu. Je jemnejšie ako chmeľové, ale vďaka tradičnému kvaseniu aj silnejšie ako iné pivá.
Medové pivo Čierne - Medové alkoholické čierne pivo má tmavú farbu a je sladšie ako naše chmeľové. Okrem chmeľu a sladu je dochutené väčším množstvom medu. V kombinácii s ovocným nádychom má veľmi zaujímavú chuť.